Klubnyheder

Workshop for medlemmer: Isdans med Silke & Enzo

22. oktober 2020, 18.05

Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores medlemmer en workshop med isdans! 

Vi tror det kan blive en sjov og berigende oplevelse at lade vores medlemmer få en prøvesmagning på isdans disciplinen.


Workshoppen kommer til at bestå af en off-ice session ledt af Enzo Hacquin, som er Silkes partner til isdans, og en meget talentfuld skøjteløber og professionel danseinstruktør, efterfulgt af en isdanse session med Silke på isen. Hele workshoppen kommer til at vare cirka 3,5 timer med en pause i mellem de to sessions.


Ulig freeskating disciplinen, som vi normalt udøver, udmærker isdans sig ved fokusere på den artistiske del af skøjteløb. Dette betyder at der er et større fokus på trin og buer samt et godt grundløb, holdning, brug af arme, måden man bærer sig selv på, elegant udførelse, teknik og fortolkning af musikken.


Derudover giver træning i isdans også et fantastisk boost til dit almindelige skøjteløb, da det fokuserer så meget på teknik, form og detaljerne.


Der er meget få klubber i Danmark der tilbyder muligheden for at lære isdans, så vi er meget heldige at kunne tilbyde denne workshop, og vi håber at i griber muligheden for at lære mere om denne spændene disciplin. Hvis interessen er der efter workshoppen, vil vi forsøge at organisere lignende træning med jævne mellemrum.

Denne workshop er forbeholdt skøjteløbere fra 12 år og op, og tilmelding skal ske via Holdsport